BRAQUE X DE BUNKER X TIRELESS: DIRTY DRUMS & BASSLINES

Het is weer tijd voor een stevige nacht met de vetste Drum & Bass out there! Voor deze editie hebben we nieuw talent MEES met zijn club debut. Onze Apeldoornse dnb helden Devil’s Element en Pooder zijn er ook weer bij! D.R.K is resident DJ voor Kabelbreuk en mixed al sinds 2011. En om de boel finaal te slopen hengelen we Redst3r b2b Redhe4d naar binnen. Jullie merken het waarschijnlijk al… Hier wil je bij zijn!

Koop nu je kaarten! Online: €9,50 Deur: €12,50

ARE YOU READY FOR THE NEXT LEVEL?

Op 7 oktober presenteren we een dikke line-up met de lekkerste drum and bass. We gaan er een onvergetelijke avond van maken!

T & SUGAH – De mannen van High Tea Music zijn een force of energy achter de decks en gaan Apeldoorn laten horen hoe breed dancefloor oriented dnb kan zijn.

VOICIANS – Deze Duitse DJ, producer en vocalist heeft al sinds 2008 releases op z’n naam staan en we zijn super hyped om hem op de line-up te mogen zetten!

COASTAL – Apeldoorner Coastal heeft al muziek uitgebracht op o.a. Liquicity, High Tea en YANA. Nu zijn studio eindelijk af is, zijn we heel benieuwd wat er nog meer aan zal komen.

En uiteraard zal de support van onze eigen DJ’s POODER en QUESTAREY niet ontbreken.

Hosted by – WOLF PAX
Visuals by – TIMO

Koop nu je tickets op gigant.nl