🎉🕺🏽 Bevrijdingsdag 2023 wordt een groot feest bij GIGANT! 🎉🕺🏽

Op 5 mei vieren we onze vrijheid met Bevrijdans GIGANT: het gratis toegankelijke feest waarbij alle danceconcepten van GIGANT samenkomen voor een onvergetelijke avond vol verschillende muziekstijlen! 🎶
Je hoeft niet te kiezen tussen drum and bass, techno, house, hardcore, of 80’s – we hebben het allemaal! Elk concept krijgt een uur om je te laten dansen en genieten. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we af met de enige echte voormalig Lowlands-legende Kees van Hondt! 🎉🐶
Kom dansen, lachen, en vooral: genieten van onze vrijheid. De entree is gratis, dus je hebt geen enkele reden om niet te komen! 🤩
English:
On the 5th of May we celebrate our freedom with Bevrijdans Gigant: the accessible free party where every dance concept working with GIGANT is coming together for an unforgettable night full of different styles of music! 🎶
You don’t have to choose between drum and bass, techno, house, hardcore or 80s music, we’ve got it all! Every concept has an hour to let you dance and go nuts. And if that wasn’t enough yet, we close off the night with the one and only formally Lowlands-legend Kees van Hondt! 🎉🐶
Come dance, laugh, and especially: enjoy our freedom! Entrance is free, so no reason for you to not come! 🤩

Join het event op Facebook: https://fb.me/e/CTOPKspZ